STILLSPACE SHOPPING BETINGELSER

PERSONLIG HANDEL 

Alle bøker som selges av Stillspace er unike og/eller håndlagde. Det gjør dem personlige og preget av de hendene som har laget dem.  

Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen.

Jeg tar forbehold om feil på priser og beholdning. Jeg tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder priser og informasjon om produkter på siden. 

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig adresse og postnummer når du handler i nettbutikken.

BYTTE OG RETUR


Jeg håper du vil blir fornøyd med kjøpet, men har forståelse for at man noen ganger ønsker å returnere det man har kjøpt. Alle som handler på nett har 14 dagers full returrett på det de har handlet. 

Varen må leveres tilbake i samme stand og innpakning som du mottok den. Dersom du ikke kan bruke den samme returemballasjen må du selv bære kostnadene ved kjøp av ny og egnet emballasje. 

Så fort jeg har mottatt returen fra deg vil du få refundert kjøpesummen til den samme kontoen du benyttet da du betalte.  

Dersom du ønsker å returnere en vare må du varsle meg så tidlig som mulig, og senest innen 14 dager. Jeg vil anbefale at du gjør det skriftlig (per e-post). Angrerettskjema finner du her. Det er ikke et krav at angrerettskjemaet er benyttet, men jeg hører gjerne din begrunnelse på hvorfor du ønsker å returnere varen. Du må selv betale omkostningene ved retur av varen når du benytter deg av angreretten. 

Dersom boka er skadet i transport er det viktig at du dokumenterer det med bilder og umiddelbart gir beskjed. 

Dine personopplysninger behandles konfidensielt og vil aldri gjøre de tilgjengelig for andre. Kjøpsbetingelsene gjelder for alle varer.

Ta kontakt hvis du har spørsmål. Jeg gir gjerne råd og ønsker deg en hyggelig handleopplevelse.