Back to All Events

DOWN TO EARTH FESTIVAL


  • Lavett huset Hovedøya Hovedøya 0150 Oslo Norway (map)

BLI MED PÅ EN JORDNÆR OPPLEVELSE

«I september invirerer vi til “Down to Earth” der et bredt lag av engasjerte kunsthåndverkere, kunstnere og designere vil stille opp for å vise frem og formidle håndverksteknikker og naturmaterialer. En festival som vil være et levende og direkte møte mellom deltakere og publikum. »

Arrangør: Anne Karin Jortveit og Marianne Vigtel Hølland. Les mer om festivalen som inneholder salg, demonstrasjoner, kurs og foredrag på Marianne Vigtel Hølland (Slow Design Studio) sin hjemmeside: https://slowdesign.no/artikler/2019/4/8/down-to-earth-festival

Klokkeslett annonseres senere.

Jeg deltar med poesiboka Sakte klapper hun på gjenskinnet, som kan kjøpes under festivalen.

«En samling meditasjonsdikt, egnet til å lokke frem undring og stillhet. Det er poesi for øret, øyne og fingertuppene. Hvert eks. er håndlaget av resirkulert håndrevet papir. Plantefarget silke rundt og inni boka gir ordene pust og ekstra dimensjoner. Det hele er sydd sammen med tråd av råsilke. Diktene er på norsk og engelsk i én og sammen bok.»

«En samling meditasjonsdikt, egnet til å lokke frem undring og stillhet. Det er poesi for øret, øyne og fingertuppene. Hvert eks. er håndlaget av resirkulert håndrevet papir. Plantefarget silke rundt og inni boka gir ordene pust og ekstra dimensjoner. Det hele er sydd sammen med tråd av råsilke. Diktene er på norsk og engelsk i én og sammen bok.»Earlier Event: August 31
LONIN POESI