Sep
13
to Sep 15

DOWN TO EARTH FESTIVAL

BLI MED PÅ EN JORDNÆR OPPLEVELSE

«I september invirerer vi til “Down to Earth” der et bredt lag av engasjerte kunsthåndverkere, kunstnere og designere vil stille opp for å vise frem og formidle håndverksteknikker og naturmaterialer. En festival som vil være et levende og direkte møte mellom deltakere og publikum. »

Arrangør: Anne Karin Jortveit og Marianne Vigtel Hølland. Les mer om festivalen som inneholder salg, demonstrasjoner, kurs og foredrag på Marianne Vigtel Hølland (Slow Design Studio) sin hjemmeside: https://slowdesign.no/artikler/2019/4/8/down-to-earth-festival

Klokkeslett annonseres senere.

Jeg deltar med poesiboka Sakte klapper hun på gjenskinnet, som kan kjøpes under festivalen.

«En samling meditasjonsdikt, egnet til å lokke frem undring og stillhet. Det er poesi for øret, øyne og fingertuppene. Hvert eks. er håndlaget av resirkulert håndrevet papir. Plantefarget silke rundt og inni boka gir ordene pust og ekstra dimensjoner. Det hele er sydd sammen med tråd av råsilke. Diktene er på norsk og engelsk i én og sammen bok.»

«En samling meditasjonsdikt, egnet til å lokke frem undring og stillhet. Det er poesi for øret, øyne og fingertuppene. Hvert eks. er håndlaget av resirkulert håndrevet papir. Plantefarget silke rundt og inni boka gir ordene pust og ekstra dimensjoner. Det hele er sydd sammen med tråd av råsilke. Diktene er på norsk og engelsk i én og sammen bok.»View Event →
Aug
31
to Sep 1

LONIN POESI

Lonin 2018

Lonin 2018

Et magisk døgn i skogen.

En liten åpning for stor kunst ble skapt i de dype skoger, en magisk dag i ord og toner og næring til sjela. Det vil varme til langt ut i vinterkulden. Helt til vårens solstråler treffer, og vi ser frem til neste gang. "Randi Mossing "

Neste magiske Lonin døgn blir lørdag 31. august kl 14.00 til 1. september kl 12:00 2019

Poesi, musikk, dans, hjemmelaget mat, poetiske samtaler rundt bålet, hjemmebrygget øl og godt vennskap

Dette blir tredje året vi arrangerer poesi og musikk i skogen. Det intime formatet gir en helt spesiell opplevelse. Vi har tidligere hatt glede av å høre blant andre Randi Mossing, Håvard Rem, Kristin Ma Ellefsen, Ove Røssbak og Harald Nesse.
I år ønsker å gjøre om årets poesidøgn til en arena hvor alle kan dele og bidra. Her vil vi ha musikk, poesi, historier, dans, latter og sang, dikt og forbannet løgn, i et helt Lonindøgn. Alle kunstformer er ønsket og nye vil kunne oppstå!

Vi synes det hadde vært fantastisk å skape dette delingsdøgnet sammen med dere.
På formiddagen vil vi skape poesi i mange former. For eksempel sang, dikt, landart, mat osv.
På kvelden vil du få høre vil du få høre nye tekster og sanger fra mange dyktige kunstnere. Program legges ut i starten av august.

Hilsen Vibeke og Lars
Se hele teksten her: https://www.facebook.com/events/2410056845940956/

View Event →
Skrivekurs med bevegelse
Sep
21
to Sep 23

Skrivekurs med bevegelse

SKRIVEKURS MED BEVEGELSE IN THE WOODS

- å skrive med tilstedeværelse

Lonin i Telemark 21.-23. september med Kristin Ma Ellefsen og Vibeke Vigeland.
Skrivekurset er for alle som ønsker å utforske det intuitive og hvordan skriving med bevegelse kan være et redskap for å komme i kontakt med seg selv og sine omgivelser.
Alle skriveøktene innledes med bevegelse og vi kommer til å være mye ute i naturen.
Vi ønsker å jobbe med friskriving med utgangspunkt i en oppgave. Dere vil få redskap for hvordan disse tekstene kan få en poetisk form slik at essensen kommer fram. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Fredag 21. septmeber kl 18.00 - søndag 23. septmeber kl 14.00.
Pris kr 3200, inkludert overnatting og alle måltider som økologisk, lagd fra bunnen.
Mer info på Facebook.

View Event →
POESIFESTIVAL, tonesatt av suset fra de dype skogene
Sep
2
to Sep 3

POESIFESTIVAL, tonesatt av suset fra de dype skogene

Kom til Lonin og opplev poesi i det grønne, blant fjell, elver, skog og vann. Vi tar utgangspunkt i historien og hva som lokker flere av oss stadig tilbake til skogen og roen. Lonin ved Hovin i Telemark - Der poesien blomstrer....

Det er mulig å få kjøpt mat og drikke under festivalen.
— Vibeke og Lars Vigeland

Jeg leser fra Sakte klapper hun på gjenskinnet. Det blir mer poesi, musikk og dans, for fullstendig program, se

https://www.facebook.com/events/416992035333214/?fref=ts

View Event →