OM KRISTIN MA ELLEFSEN

Jeg er forfatter, lektor, skrivekonsulent, prosjektleder, og utdanner meg til mindfulness teacher (2019-21). Jack Kornfield og Tara Brach, fra USA, er mine dyktige lærere.

Jeg har bakgrunn som sivilarkitekt. I perioder har jeg vært engasjert som redaktør, journalist og forlegger. Jeg har initiert og ledet flere kulturelle prosjekter i privat og offentlig regi. STILLSCAPE (egen fane), er en av disse.

Da jeg i 2011 hørte Coleman Barks gjendiktninger av Rumi, rørte det dypt i meg. Det ble starten på min egen diktning. Skriving er kraftfullt verktøy for å komme i kontakt med sjelen, hva den rommer, hva som kan spire og gro. Gjerne i kombinasjon med meditasjon og naturopplevelser.

Å være i naturen, skrive, lese dikt og studere mytologiske historier er blant mine største inspirasjonskilder.

TJENESTER & TILBUD

Med egne tekster og gjennom ulike prosjekter, ønsker jeg å inspirere deg til å åpne opp for den indre stillhet i deg selv. Den ordløse tilstanden av stillhet er formidlet gjennom diktning,  musikk og billedkunst gjennom tusenvis av år.

Jeg ønsker å tilby innsikter om det ordløse. Tilstedeværelse i øyeblikket og kjærlighet til livet i alle sine aspekter. At du kan bli mer bevisst den skapende kraften og kreativiteten som bor i deg. Da kan du bli en gledefylt medskaper.

Det gjør jeg med tekster jeg publiserer på disse sidene og bøker jeg skriver. Gjennom workshops som vil bli annonsert. Det du leser på disse sidene er ryggraden av en kropp som bygges ut. Velkommen til å bli med! Jeg hører gjerne fra deg. :)

Min første diktbok, Sakte klapper hun på gjenskinnet, er tilgjengelig under BUTIKK.

 

 

KONTAKT

kristin@stillspace.no
mob. +47 950 96 788

Følg meg på Instagram om du vil: