OM KRISTIN MA ELLEFSEN

Jeg bor nær en stille og vakker skog i Asker. På turer i skogen mellom tålmodige og kloke furutær, henter jeg inspirasjon og føler tilhørighet med jorda. Jeg er forfatter av poesiboka Sakte klapper hun på gjenskinnet, som er inspirert av natur og stillhet. Den kan leses som korte meditasjoner, klikk her for å lese mer. Jeg er lektor på mellomtrinnet i en barneskole. Her håper jeg å bidra til, at de kan lære å stole på sin egen stemme og til å komme i bedre kontakt med seg selv og sine omgivelser.

Med entusiasme og glød har jeg initiert og ledet flere prosjekter innen kultur, kunst og økologi. Først i Norsk kulturråd, hvor jeg initierte og ledet prøveprosjektet rom for kunst. I dag en fast avsetning. Erfaringene og nettverket fra dette tok jeg med meg da jeg initierte STILLSCAPErom for stillhet.

I 2013 flyttet jeg til Heggdal og initierte så et frø (for en bærekraftig fremtid). Et økologiske dyrkningsprosjektet, som mottok støtte fra Asker kommune. I en periode var jeg redaktør for magasinet HERBA, som utgis av Biologisk-dynamisk Forening. Tidsskriftet dekker forskjellige temaer innenfor jordbruk, ernæring, kultur og natur.

2019-21 utdanner jeg meg til mindfulness teacher under ledelse av dyktige Jack Kornfield og Tara Brach fra USA. Den vil jeg bruke til å lede stillhetsretreats i naturen, blant lyttende sommerfugler og nikkende bjørketrær. Evntuelt i kombinasjon med skriving, som også er et kraftfult verktøy for å komme i kontakt med seg selv.

Ved siden av å skrive, meditere, undervise og lede prosjekter som STILLSCAPE – er mytologiske historier og metaforer blant mine store pasjoner. Jeg håper jeg en dag får vist noe av det jeg bærer i meg av dette i form av bøker. En smakebit kan du likevel få her. Eller gå til STILLSPACE/mytologi&metaforer.

TJENESTER & TILBUD

Med egne tekster og gjennom ulike prosjekter, ønsker jeg å inspirere deg til å åpne opp for den indre stillhet i deg selv. Den ordløse tilstanden av stillhet er formidlet gjennom diktning,  musikk og billedkunst gjennom tusenvis av år.

Tilstedeværelse i øyeblikket og kjærlighet til livet i alle sine aspekter. At du kan bli mer bevisst den skapende kraften og kreativiteten som bor i deg. Da kan du bli en gledefylt medskaper.

Det gjør jeg med tekster jeg publiserer på disse sidene og bøker jeg skriver. Gjennom workshops som vil bli annonsert. Det du leser på disse sidene er ryggraden av en kropp som bygges ut. Velkommen til å bli med! Jeg hører gjerne fra deg. :)

Min første diktbok, Sakte klapper hun på gjenskinnet, er tilgjengelig under BUTIKK.

 

 

KONTAKT

kristin@stillspace.no
mob. +47 950 96 788

Deltar som representant for SÅ ET FRØ under Eplefestivalen i Horten 2014.

Deltar som representant for SÅ ET FRØ under Eplefestivalen i Horten 2014.

Følg meg på Instagram om du vil: